Ţigări ascunse într-o locomotivă, depistate în PTF Vicşani

 

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din PTF Vicşani  au descoperit într-o locomotivă  160 pachete de ţigări ce erau ascunse în ventilatorul de aer al acesteia. Ţigările, în valoare de  aproximativ 800 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

Purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, Ilie Seriţan Poroch, a informat că, joi, în PTF Vicşani, la controlul efectuat de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali într-un tren de marfă ce se deplasa pe ruta Ucraina – România,  s-au descoperit  într-o locomotivă izolată din componenţa acestuia un număr de 160 de pachete de ţigări  marca „Viceroy”,  ce erau ascunse  în ventilatorul de aer.

În urma verificărilor efectuate de echipa de control s-a stabilit că acestea aparţin lui M. Gheorghe, de 56 de ani, domiciliat în localitatea Truşeşti – Suceava.

Întreaga cantitate de ţigări,  în valoare de 790 de lei a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu