Scrisoare deschisă adresată Prefectului judeţului Suceava

 

Stimate Domnule Prefect ,

Cu toată cinstea şi respectul datorat funcţiei ce o deţineti , noi, consilierii  USL din Consiliul Local al Municipiului Radăuţi , care am avut plăcerea să vă invităm la şedinţa ordinară a Consiliului Local Radauti din data de  21.04.2011 , invitaţie care a fost trimisă prin la fax cabinetului dumneavoastra la data  20.04.2011 , ora 9  , si la care ,  probabil ,  din binecuvântate pricini nu i-ati putut da curs ., de această dată vă invitam în mod public să ne faceţi onoarea şi plăcerea de a vă avea în mijlocul nostru la una din sedinţele ordinare , sau nu , ale Consiliului Local ,  la o data pe catre o veti hotari dumneavoastra , pentru a avea un contact direct si nemijlocit cu deliberativul celui de-al doilea oras ca mărime al judeţului , măcar o data în mandatul dumneavoastra de Prefect al judeţului nostru .

Cu acestă ocazie, în afară de faptul ca ne vom putea cunoaşte personal , veţi lua la cunostinţa şi despre modul în care lucrează , bineînteles “ pentru binele radautenilor “ şi primarul Aurel Olarean şi secretarul municipiului  Haralambie Herghelegiu. Vă reamintim că, în aprilie 2010, v-am trimis o sesizare legată de modul de lucru atât al primarului , ca ordonator principal de credite , cât şi al secretarului , care este pus să vegheze la legalitatea actelor emise de acesta , precum şi a principalelor compartimente funcţionale ale Primariei .

Dată fiind blocarea conturilor Primariei prin executorul judecatoresc în aplicarea sentinţei judecatoreşti referitoare la obligarea la plata de penalizări către S.C. Servicii Comunale , v-aţi învrednicit a trimite o comisie de anchetî formată din funcţionari de la Prefectură ,Garda Financiară  , Direcţia Finantelor Publice , etc. Raportul întocmit de aceasta comisie nu ne-a fost remis si nouă, cu toate că aveati aceasta obligaţie în termen de 30 zile de la data primirii plângerii . Cu toate că aţi încălcat legea si de această dată , atât prin faptul că nu aţi răspuns petiţiei noastre , cât şi prin tăinuirea  faptelor primarului de Rădauti  , vă rugăm  , la modul cel mai respectuos cu putinţă, ca atunci când veniţi la Rădauţi să aduceţi şi raportul comisiei de anchetă  mai sus amintite ,spre ştiinţa petenţilor şi dezbatere publică .

 

Cu stimă,

Consilierii USL din Consiliul Local al municipiului Rădăuţi

 

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu