Nemulţumiţii din PDL aşteptaţi la PSD

 

Comunicat de presă PSD:

 

Boc rămâne preşedinte la PDL

Congresul PDL a fost un Congres al fricii de Traian Băsescu, dar şi un congres în care s-a văzut frica lui Băsescu de a pierde. Marea majoritate a celor din PDL nu au nicio perspectivă şi se autoiluzionează că Băsescu are un plan să îi ţină la putere.

Indiferent de ce plan are Băsescu, atâta timp cât el este unul împotriva românilor, este şi un plan sortit eşecului.

Există un lucru grav de care se vorbeşte foarte puţin: cât de mult rău a făcut campania din PDL României. Campania internă din PDL a început, de facto, din ianuarie 2010. Această luptă în interiorul PDL este una dintre principalele cauze pentru situaţia în care se află astăzi România.

Este suficient să ne amintim că propunerea de tăiere a pensiilor şi salariilor a fost făcută de Traian Băsescu într-un moment în care adversarii săi din partid îşi întăreau poziţia. Ulterior, Congresul PDL a fost amânat. Cateva milioane de români au fost sacrificaţi pentru ca Băsescu să nu piardă controlul asupra partidului.

Timp de un an şi jumătate, miliarde de euro din bugetul de stat (atât din 2010 şi 2011, căt şi din cele viitoare) au fost folosite în campania internă din PDL, pentru consolidarea unei anumite tabere. Alegerile din PDL au fost mai costisitoare decât orice alte alegeri care au avut loc vreodată în România. Această campanie a fost plătită de toţi românii.

În timp ce Boc şi oamenii săi continuă să vorbească între ei, noi vom continua să vorbim cu românii.

În perioada următoare vom lansa oferta economică a USL. Ulterior, în scurt timp, vom lansa oferte pe Educaţie şi Agricultură. Proiectele noastre sunt realizate în consultare cu categoriile direct vizate de măsurile pe care le propunem.

Facem un apel către membrii PDL care au văzut, cu această ocazie, cât de rea şi de nefastă este doctrina Udrea-Băsescu-Boc asupra Romaniei – cine vrea să plece din PDL, cine vrea să ajute la demersul nostru de a da jos acest guvern, de a da jos acest preşedinte – să vină alături de noi.

Eventuala schimbare a lui Boc din fruntea guvernului nu contează.

După ceea ce s-a spus la Conventia Naţională a PDL, nu contează cine conduce formal guvernul. Dacă pleacă Boc, va veni un alt Boc, adică un supus al lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu conduce guvernul, iar mesajul său a fost clar: se va continua politica de austeritate şi de sărăcire a românilor.

Va continua guvernarea împotriva românilor şi în favoarea clientelei de partid.

 

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu