Incendiu în localitatea Doroteia

 
Incendiu Doroteia

© ISU Suceava

Garda de intervenţie Gura Humorului, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Frasin şi Stulpicani, a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe  L., din satul Doroteia, oraşul Frasin.

La sosirea pompierilor ardeau violent acoperişul şi mansarda casei de locuit, şura, adăpostul de animale şi o magazie de lemne, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o gospodărie aflată în imediata apropiere.

Pompierii au trecut la localizarea flăcărilor, protejând locuinţa învecinată, lichidarea incendiului înregistrându-se la ora 11.00.

Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi, mansarda, pe o suprafaţă de 40 metri pătraţi, şura şi adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 130 metri pătraţi, magazia de lemne, pe o suprafaţă de 20 metri pătraţi, circa patru tone de fân şi 10 metri cubi lemne de foc. În incendiu au pierit 14 ovine.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat.

Pompierii au salvat restul casei proprietarului şi locuinţa învecinată.

Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Incendiu Doroteia

© ISU Suceava

Incendiu Doroteia

© ISU Suceava

Tags:

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu