Un sofer grabit a omorat o femeie de 42 de ani in Suceava

 

La 02.05.2011, ora 10.38, pe strada Cuza-Vodă din municipiul Suceava,  Ş Viorel, de 50 de ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoriile „B,C” din 2007, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul neidentificat, timp în care din sens opus circula un alt autoturism condus de V. Elena, de 42 ani, tot din localitate.

Pentru evitarea coliziunii frontale, V. Elena a virat dreapta, intrând în alveola special amenajată pentru oprirea autovehiculelor, însă autoturism ce efectua depasirea a părăsit partea carosabilă, a intrat în alveolă şi a lovit frontal autoturismul în care se afla conducatoarea auto. Din accident a rezultat decesul conducătoarei auto V. Elena şi vătămarea corporală uşoară a lui Ş. Viorel, care nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tags:

 
 
 

1 Comments

 
  1. Un om de rand says:

    Criminal! Ce face politia rutiera? De ce nu le ia carnetul definitiv daca conduc bauti si daca depaseste vteza maxima permisa?
    Se urmareste decimarea populatiei prin accidente rutiere fara penalizari severe. Parlamentarilor ! Este o metoda de reducere a populatiei? Politia rutiera trebuie penalizata drastic(pana a nu-si lua deloc salariul), in luna cand se inregistreaza accidente. Da, criminalilor!

 

Lasa un comentariu