Dat afară din PSD, Corjuc rămâne în CJ cu sprijinul PDL şi PNL

 

Ioan Corjuc, exclus din PSD la începutul acestei luni, îşi conservă mandatul de consilier judeţean cu ajutorul aleşilor democrat liberali şi liberali.

În şedinţa ordinară a deliberativului judeţean, de miercuri, proiectul social democraţilor privind încetarea de drept a mandatului de ales al lui Ioan Corjuc nu a trecut, după ce 23 de consilieri PDL şi PNL s-au abţinut de la vot.

Ioan Corjuc a fost exclus din PSD pe 8 aprilie, după ce a participat la o şedinţă extraordinară a deliberativului judeţean, deşi în partid se decisese ca toţi aleşii să lipsească. Astfel, în urma analizei în cadrul Biroului Permanent Judeţean din 8 aprilie s-a adoptat, în unanimitate, decizia de excludere din rândul membrilor PSD a lui Ioan Corjuc, conform statutului PSD, ce prevede ca membrii PSD care au săvârşit abateri de la prevederile statutului, ori care prin activitatea sau comportamentul lor aduc prejudicii partidului, să li se aplice, în funcţie de gravitatea acestora, excluderea din rândurile membrilor de partid.

 

Tags:

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu