PSD vrea modernizarea a încă patru drumuri judeţene în zona Rădăuţi

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Referitor la şedinţa de Consiliu Judeţean de miercuri 27.04.2011, pe a cărui ordine de zi este din nou pusă în discuţie trecerea unor drumuri judeţene în administrarea Ministerului Dezvoltării, ne reafirmăm poziţia că nu suntem împotriva modernizărilor de drumuri judeţene din judeţul Suceava, şi că, ceea ce am contestat noi, a fost valoarea prea mare estimată a lucrărilor.

Un lucru vrem sa fie clar şi bineînteles!

Ştim ca banii sunt puţini, nevoile sunt multe dar pentru că ne pasă de cetăţenii judeţului, împreună cu ai noştri colegi din PNL, am depus un amendament la proiectul de hotărâre ca încă trei drumuri judeţene şi anume: DJ 208 C, Pleşeşti – Vultureşti, DJ 208 E, Dolheşti- Forăşti, DJ 178 Comăneşti – Bălăceana cu o lungime totală de 34 km să se adauge celor 7 drumuri ce sunt supuse aprobării în această şedinţă. Astfel preţul per km de drum modernizat va fi apropiat cu cel obţinut pe POR plus dobînda aferentă creditului.

Totodată am  propus demararea a 4 studii de fezabilitate pentru modernizarea a încă 4 drumuri judeţene în zona Rădăuţi, zonă  care a suferit mult şi încă mai suferă din cauza infrastructurii.

Considerăm că demersul nostru este decent şi că dăm dovadă de flexibilitate în interesul locuitorilor din judeţul Suceava.

 

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu