Hot de capace de canale prins

 

CanalAgentii de Politie din Burdujeni au prins unul dintre hotii care fura capacele de canal din oras. Acestia au depistat pe strada Cuza Voda un autoturism al carui sofer avea un comportament suspect iar la vederea politiei a intrat in incinta unei societati comerciale. In urma legitimarii soferul a fost identificat ca fiind D.D. de 16 ani din Suceava iar in urma verificarii autoturismului, in portbagaj au fost gasite 5 capace de fonta, sparte in bucati si asezate in 4 saci, a caror provenienta nu a puput-o justifica.

Din primele verificari si declaratia minorului s-a stabilit ca cele 5 capace din fonta au fost furate de pe str. 22 Decembrie din Suceava in noaptea de 20/21 aprilie. De asemenea s-a mai stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat de către un tanar de 18 ani din mun. Suceava, în cursul zilei de 22.04.2011, cu toate că acesta cunoştea faptul că D.D. nu posedă permis de conducere, fiind minor.

IPJ Suceava a declarat ca “D.D. şi D. Adrian au fost conduşi la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde li s-a întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante, respectiv primului pentru furt şi conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere, iar celui de-al doilea pentru încredinţarea unui autoturism unei persoane care nu posedă permis de conducere. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 300 lei a fost recuperat în totalitate.”

Tags:

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu