Doi traficanti de tigari prinsi la Moldovita

 

In urma unui control efectuat vineri de agentii de politie din Moldovita acestia au oprit o autoutilitara condusa de un tanar de 20 de ani din Falticeni. In urma verificarii acestia au constatat ca în zona şasiului, sub benă existau locaşuri metalice sub formă de cutii confecţionate artizanal. Conducatorul autovehicolului a devenit recalcitrant in acel moment si prin urmare a fost condus la sediul postului de poliţie, unde a declarat verbal că în cutiile respective deţine baxuri cu ţigări.

De asemenea in timpul verificatii autoutilitarei agentii de politie au mai observat un tanar de 23 de ani din comuna Slatina care incerca sa comunice cu soferul prin semne si a fost de asemenea condus la postul de politie unde a declarat el i-a solicitat soferului autoutilitarei sa o conduca pe raza comunei Moldovita pentru a se intalni cu o alta persoana de unde au cumparat mai multe baxuri de tigari contra sumei de 5000 de lei. In urma inventarierii politistii au gasit 9990 de pachete de tigari estimate la o valuare de 49.950 lei care au fost confiscate iar autoutilitara a fost indisponibilizata la sediul Politiei din Campulung Moldovenesc.

IPJ Suceava a declarat ca “Împotriva celor doi s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea  infracţiunii de contrabandă, ambii  fiind reţinuţi pe baza de ordonanţă, si au fost prezentaţi Judecătoriei C-lung Moldovenesc care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile. Cei în cauză a fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.”

Tags:

 
 
 

1 Comments

 
  1. filaret says:

    Credeti sau nu eu eram de fata cand politistii cautau pe sub masina individului asta sa intamplat la benzinaria din moldovita

 

Lasa un comentariu