Bataie in centrul localitatii Manolea

 

La 23.04.2011, ora 21.35, agenţii Postului de poliție Forăşti au fost sesizaţi prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că T. Ioan de 21 ani, din localitate, a fost lovit de către mai multe persoane. Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că la 23.04.2011, victima a fost anunţată telefonic de către fratele său, T. Ştefan, că a fost agresat de mai multe persoane în centrul localității Manolea.

Acesta s-a deplasat la locul respectiv pentru a discuta cu agresorii, însă T. Vasile, de 45 ani şi T. Cosmin, de 18 ani, ambii din localitate, au început să-l lovească cu o bărdiţă şi cu o piatră, până ce T. Ioan a căzut la pământ. Victima a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, stabilindu-i-se diagnosticul: „plăgi contuze epicraniene, comoţie cerebrală, contuzie umărul stâng”.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimei şi evoluţia stării de sănătate a acesteia, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

Tags:

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu