Mîrza spera ca vizita lui Udrea sa nu fie doar motiv de “o paranghelie”

 

Liderul judetean al PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, si-a exprimat, vineri, speranta ca vizita ministrului Turismului, Elena Udrea, în judetul Suceava sa nu fie înca un motiv pentru organizarea ?unei paranghelii?.
Mîrza a spus ca îsi doreste ca vizita, programata pentru sâmbata, sa fie ?o treaba serioasa?, urmata de o serie de masuri concrete pentru dezvoltarea turismului din judetul Suceava.   În opinia senatorului social democrat, toate vizitele de pâna acum ale Elenei Udrea în judetul Suceava au ramas fara niciun rezultat concret, respectiv proiecte noi de turism.
?L-am auzit pe presedintele comisiei de ancheta, Ludovic Orban, ca verifica sumele cheltuite în judetul Suceava cu ocazia Pastelui în Bucovina, cu aducerea Luminii Sfinte. Ori aceasta problema ar fi o pata pentru judet, pentru ca nu ne convine ca într-o actiune negativa sa fie atras numele judetului nostru. Nu ne convine sa se cheltuiasca bani si sa nu se vada nimic în dezvoltarea turismului, prin comparatie cu anii anteriori. În acest an, pentru promovarea turismului s-au facut cheltuieli mari fata de anii anteriori si n-as dori ca aceasta comisie sau altele sa ajunga sa verifice si în Suceava ce bani s-au cheltuit pentru aceste paranghelii. În mod sigur s-au cheltuit foarte multi si fara efect, dar n-as dori un control pentru ca s-ar vorbi negativ despre judet si tin prea mult la aceasta zona si la oamenii din judet?, a spus Mîrza.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu