Reabilitarea termoficarii finalizata la 1 octombrie

 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, ca va finaliza pâna la 1 octombrie, investitia vizând schimbarea conductelor de pe cele trei magistrale principale de termoficare, pe o lungime de peste 5 kilometri.
Lungu a dat asigurari sucevenilor ca vor avea apa calda si caldura la iarna, precizând termenul de executie este prevazut în contractele încheiate de municipalitate cu firmele ce executa lucrarile, respectiv, ?INCOM? si ?CONEST?, ambele din Iasi si ?INSTCOMP? din Suceava.
Primarul a spus ca a solicitat executantilor sa-si suplimenteze numarul de muncitori calificati de la câte 40 în prezent, la o suta fiecare, deoarece a constatat ca se încearca tergiversarea lucrarilor.
Totodata, el si-a cerut scuze de la populatie pentru disconfortul creat de lipsa apei calde, dar a mentionat ca este vorba despre “”o situatie de forta majora”", având în vedere faptul ca, din cauza tevilor uzate, pierderile în reteaua de termoficare a Sucevei sunt de 40%.
Lungu a promis ca se va întâlni saptamânal cu reprezentantii firmelor implicate în reabilitarea sistemelor de apa, canalizare si termoficare, dupa ce le-a cerut ca lucrarile sa fie corelate, pentru ca vrea ca din 1 octombrie sa fie acoperite gropile din toate zonele afectate.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu