Cursa aeriana Suceava – Augsburg

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, ca va purta discutii cu factorii responsabili în legatura cu initierea demersurilor privind înfiintarea unei curse aeriene Suceava – Augsburg si retur.
În opinia lui Flutur, cursa aeriana care sa faca legatura directa cu landul Bavaria din Germania ar facilita dezvoltarea relatiilor economice dintre firmele sucevene si cele germane.
Presedintele CJ Suceava a spus ca, la invitatia Asociatiei Bavareze a industriasilor din constructii, va participa la Munchen, în perioada 1 – 2 octombrie, la Forumul de investitii din Bavaria, unde va prezenta oportunitatile de investitii în infrastructura din Suceava, atât în privinta modernizarii de drumuri, cât si de apa si canalizare.
Flutur a spus ca la acest forum are programata o întâlnire cu premierul Bavariei, Horst Seehofer, cu care va discuta despre întarirea relatiilor economice între regiunea Schwaben din Bavaria si judetul Suceava.
Potrivit lui Flutur, demersurile privind deschiderea unei linii aeriene Suceava – Augsburg au fost discutate saptamâna trecuta cu presedintele regiunii bavareze Schwaben, Jurgen Reichart, care va fi prezent si la forumul din octombrie de la Munchen.
Pe de alta parte, Flutur a precizat ca, în urma întâlnirilor pe care le-a avut la sfârsitul saptamânii trecute cu oficialii din regiunile cu care judetul Suceava are încheiate acorduri de colaborare, Schwaben din Germania si Mayenne din Franta s-a stabilit initierea unor discutii în vederea realizarii unor parteneriate între unele localitati aflate în aceste zone.
El a spus ca deja s-a stabilit încheierea unei colaborari între municipiul Suceava si orasul Laval din Franta, urmând ca în perioada urmatoare sa se stabileasca si alte parteneriate între localitati din judetul Suceava si din regiunile Schwaben si Mayenne.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu