Trei consilieri locali exclusi din PSD

 

Comitetul Executiv al PSD Suceava a decis în sedinta de sâmbata, în prezenta vicepresedintelui Gheorghe Nechita, excluderea din partid a trei consilieri locali si suspendarea din functie a unui presedinte de organizatie locala.
Liderul judetean al PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat ca este vorba despre consilierii Ion Mihalache, Petre Tâmpescu si Doina Viorica Zavoi, toti din Liteni, precum si de liderul local al organizatiei din Malini.
Potrivit lui Mîrza, în toate cazurile decizia s-a impus având în vedere neimplicarea în actiunile politice ale partidului si rezultatele slabe obtinute la alegerile europarlamentare din iunie.
Pe de alta parte, în sedinta Comitetului Executiv de sâmbata s-a discutat si problema repartizarii discretionare, dar si pe criterii politice, a fondurilor pentru echiibrarea bugetelor locale.
Mîrza a precizat ca 17 primarii conduse de edili social democrati nu au primit niciun leu, desi necesitatile sunt mari.
În aceste conditii, s-a decis ca saptamâna viitoare sa se poate discutii pe aceasta tema, în coalitie, cu presedintele Consiliului Judetean Suceava Gheorghe Flutur, iar în functie de concluziile întâlnirii conducerea PSD Suceava îsi rezerva dreptul de a actiona în justitie hotarârea de repartizare a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu