Flutur a ramas blocat pe Otopeni din lipsa de piloti

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a dezavuat serviciile companiei aeriene Tarom care, joi seara, a anulat cursa spre Suceava din lipsa de piloti.
Flutur ca a declarat, vineri, ca i-a cerut ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, sa verifice situatia privind zborurile spre Suceava, facând referire la frecventele întârzieri, în conditiile în care autoritatile judetene intreprind diferite actiuni pentru a atrage clienti pe cursele spre Suceava si încurajeaza companiile aviatice sa deschida puncte de informare si în Cernauti, pentru ca potentialii pasageri din aceasta regiune sa poata sa zboare de pe Aeroportul din Suceava. ?Este o piata foarte mare de care trebuie sa tinem cont?, a spus Flutur.
Presedintele CJ suceava a relatat ca, joi seara, el însusi a fost în situatia în care a aflat ca zborul spre Suceava a fost suspendat din lipsa de piloti, iar cei aproximativ 40 de pasageri au fost initial informati ca zborul va avea o întârziere de o ora si jumatate, ca dupa doua ore jumatate sa li se spuna ca aceasta cursa a fost anulata.
?Nu este corect. Erau familii cu copii mici, erau straini care veneau în Bucovina?, a spus Flutur

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu