Fara reduceri salariale la Ambulanta

 

Ambulantierii sunt printre putinii sanitari care îsi primesc integral drepturile salariale.
Directorul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) suceava, Daniel Martiniuc, a declarat, vineri, ca unitatea nu înregistreaza datorii, singurele fiind cele curente, la carburanti, utilitati si reparatii, ce vor fi platite în aceasta luna.
?Pâna acum nu s-a facut nicio reducere salariala, ca nu a fost cazul. S-au acordat toate prevederile stabilite, inclusiv tichetele de masa, iar în luna septembrie speram sa dam si al 13-lea salariu?, a spus Martiniuc.
La capitolul prevederi bugetare pe 2009, valoarea contractului este de 12, 345 milioane de lei, în prima jumatate a anului fiind realizate servicii în valoare de 6, 981 de lei.
SAJ Suceava si-a propus realizarea de venituri proprii în suma de 554.000 lei, realizând pâna în prezent 310.000 lei.
?La capitolul cheltuieli de personal suma prevazuta pe 2009 este de 12,899 de lei si s-au cheltuit 7,291 de lei?, a spus Martiniuc.
Bugetul mai cuprinde printre altele si 32.000 lei pentru formarea continua a personalului.
Directorul SAJ suceava a precizat ca personalul mediu si ambulantierii au fost o saptamâna la Caciulata, la un curs de instruire, iar aceeasi categorie de personal se formeaza si la Eforie Sud, cheltuielile fiind suportate de asociatia profesionala proprie la care acestia sunt membri si platesc cotizatii.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu