Drum judetean modernizat prin POR

 

Drumul judetean DJ 175 B, Pojorâta – Rarau, care va face deschiderea dinspre DN 17 spre Masivul Rarau, va fi supus unor lucrari de modernizare, constând în reabilitarea a 15,8 kilometri de drum, constructia a patru poduri, 39 de podete, doi kilometri de ziduri de sprijin si corectarea unui numar de cinci torenti.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, ca a fost semnat un contract cu firma SCCF Grup Colas din iasi, în valoare de 7 milioane de euro, pentru executia lucrarilor de modernizare a acestui drum judetean, finantat prin Programul Operational Regional (POR), în termen de doi ani.
Flutur a spus ca acest proiect este foarte important pentru ca? prin realizarea lui poate fi pusa în valoare zona turistica din Masivul Rarau.
Presedintele CJ Suceava a spus ca, totodat, va investi din fonduri proprii ale administratiei judetene în reabilitarea drumului Câmpulung Moldovenesc – Izvorul Alb – Rarau si ca va identifica surse de finantare pentru modernizarea drumului Chiril – Rarau, ce face legatura dintre Valea Bistritei si Masivul Rarau.
Flutur considera ca modernizarea infrastructurii este foarte importanta pentru a pune în valoare potentialul turistic al zonei Câmpulung Moldovenesc, în conditiile în care va demara si o investitie de anvergura într-o pârtie de schi.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu