Cercetat penal pentru ca difuza muzica piratata în discoteca

 

Un tânar din orasul Liteni este cercetat penal dupa ce a fost depistat ca difuza muzica pirat într-o discoteca din localitate.
Purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, gabriel Pantîru, a declarat, vineri, ca Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava a confirmat rezolutia prin care s-a dispus începerea urmaririi penale,  la propunerea IPJ Suceava, împotriva lui Adrian P.,  de 27 ani, din Liteni, sub aspectul savârsirii infractiunilor de realizare, în scopul distribuirii, fara a se urmari direct sau indirect un avantaj material, cu orice mijloace si în orice mod, de marfuri-pirat si oferirea, distribuirea, detinerea ori depozitarea sau transportul, în scopul distribuirii de marfuri-pirat, precum si detinerea acestora în scopul utilizarii prin comunicare publica la punctele de lucru ale persoanelor.
În speta, la 12 octombrie.2008, cel în cauza a fost depistat în timp ce difuza, în calitate de DJ, muzica într-o discoteca de pe raza orasului Liteni, utilizând în acest sens 144 fonograme pirat ce contineau 1.692 opere muzicale.
Pantîru a spus ca, din corespondenta purtata cu titularii drepturilor de autor, a rezultat faptul ca Adrian P. a creat un prejudiciu total în valoare de 7.159 de lei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu