Tigari conficate de politistii de frontiera

 

Politistii de frontiera sireteni au confiscat de la doi ucraineni peste 900 de pachete de tigari, ce urmau sa fie comercializate pe piata neagra în vederea obtinerii de profit. 


În cadrul unei actiuni executate pe linia combaterii traficului cu tigari, a fost oprit pentru control un microbuz marca Mercedes, condus de cetateanul ucrainean S. Domka, în vârsta de 39 de ani.


Dupa controlul documentelor de calatorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite în portbagaj si în bagajele personale un numar de 510 pachete de tigari  marca Ronson, de provenienta  ucraineana, fara  documente  legale de provenienta.


Fiind întrebat de provenienta tigarilor, soferul a declarat ca le-a cumparat de la diferiti cetateni pe raza orasului Siret si intentiona sa le revânda  în vederea obtinerii de profit ilicit. ?igarile, în valoare de 2.142 lei, au fost ridicate în vederea  confiscarii de catre politistii de frontiera, iar persoana în cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de  1.000 lei.


Joi, politistii de frontiera au oprit în trafic un autoturism marca Skoda Octavia, condus de Z. Tetiana, în vârsta de 45 de ani, domiciliata în Ucraina.


În urma controlului efectuat de politistii de frontiera, s-au descoperit în autoturism  400 de pachete de tigari marca Marble, pentru care femeia nu poseda documente legale  de provenienta.

Si în acest caz, întreaga cantitate de tigari, în valoare de 1.680 lei, a fost ridicata în vederea confiscarii, iar persoana în cauza a fost sanctionata contraventional  cu amenda în valoare de 1.000 lei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu