Numere unice pentru sesizarea interventiilor de urgenta la gaze

 

Situatiile de urgenta ce necesita interventia echipelor specializate ale E.ON Gaz Distributie vor putea fi anuntate de consumatori prin apelarea a doua numere unice de telefon.
Potrivit Departamentului de Relatii Publice si Comunicare E.ON România, numerele sunt 0265.200.928 sau 0800.800.928, vechile numere de telefon, cu prefix specific fiecarui judet nemaifiind functionale.
?Prioritatea E.ON Gaz Distributie este exploatarea retelelor de gaze naturale în conditii de maxima siguranta. În acest sens, pe lânga activitatile de investitii în reabilitarea retelei de gaze si cele de verificare periodica a retelelor de distributie si a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, activitatea de interventie la solicitarile consumatorilor de gaze naturale este deosebit de importanta. Pentru eficientizarea acestei activitati, compania noastra a finalizat în toamna anului trecut un proiect de investitii constând în punerea în functiune a unui modern centru de gestionare a apelurilor de urgenta si implementarea a doua numere de urgenta. Astfel, toate sesizarile sunt preluate simultan si transmise catre structurile de interventie, pentru un raspuns prompt la situatiile de urgenta specifice domeniului gazelor naturale?, se arata în comunicatul Departamentului de Relatii Publice.
Apelurile de urgenta efectuate la numerele vechi ale dispeceratelor locale E.ON Gaz Distributie au fost redirectionate pentru o perioada de timp catre numerele unice de urgenta.
Astfel, pentru transmiterea sesizarilor privind posibile scapari de gaze sau alte evenimente care necesita interventia echipelor specializate ale E.ON Gaz Distributie, populatia are la dispozitie numerele unice de telefon: 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului pentru toate celelalte retele de telefonie) sau
0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila).
Centrul de gestionare a apelurilor de urgenta al E.ON Gaz Distributie si serviciul de dispecerat de urgenta, functioneaza în regim non-stop si asigura servicii specifice de dispecerizare si interventie pentru toti locuitorii din cele peste o mie de localitati din cele 20 de judete din aria de competenta a companiei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu