Liderul judetean al PNL reclama proasta guvernare

 

Liderul judetean al PNL Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a apreciat, joi, ca România nu este guvernata, iar ?monstruoasa coalitie ?PSD – PD-L functioneaza prost atât la nivel central cât si local?.
În opinia lui Baisanu, aceasta coalitie “lucreaza împotriva românilor care acum trebuie sa faca sacrificii de tot felul pentru a-si plati împrumuturile contractate în perioada de crestere economica si care acum au doar speranta ca minciunile PSD – PD-L vor deveni realitate?.
Baisanu a reclamat si proasta administrare de la nivel local si judetean, exemplificând cu presedintele Consiliului Judetean Gheorghe Flutur care “este ba la Cernauti, ba la Bucuresti” si cu primarul Sucevei Ion Lungu care a plecat în concediu si “a uitat ca are lucrari în executie în întreg orasul si ca sucevenii pot ajunge la casele lor doar sarind peste patru-cinci canale descoperite si prin santuri”. El a apreciat ca, în prezent, “România este neguvernata, iar Suceava este neadministrata?.
Liderul judetean al PNL considera ca Guvernul a facut distributii aleatorii ale fondurilor bugetare si nu stie sa cheltuiasca judicios banul public, având în vedere ca încasarile sunt mult mai mari decât anul trecut, dar s-ar putea ca în toamna sa nu mai poata plati pensii si salarii.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu