Trei gospodarii incendiate de trasnete

 

Pompierii au intervenit la stingerea incendiilor provocate de trasnete în trei gospodarii sucevene.
Purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, Dan Baltaru, a declarat, marti, ca Detasamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Moldova Sulita au intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit în gospodaria lui Petru S., din Moldova Sulita. La sosirea echipajului ardea adapostul de animale si furaje, existând pericolul de propagare la doua case si doua anexe învecinate. Au ars adapostul de animale si circa 6 tone de fân depozitate în podul cladirii. Pagubele sunt estimate la circa 30.000 de lei.
Totodata, Detasamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Sadova au intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje (fânar), ce apartine lui Gheorghe I., din Sadova, existând pericolul de propagare la fondul forestier si un alt depozit de furaje învecinat. Au ars depozitul de furaje si circa 3 tone de fân. Pompierii au salvat  fondul forestier si un fânar învecinate, în valoare de aproximativ 100.000 de lei. Pagubele estimate sunt de circa 1.500 de lei.
În aceeasi zi, Detasamentul de pompieri Radauti a intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa ce apartine Bisericii Adventiste din localitatea Dornesti.
La sosirea echipajului ardea un perete din lemn al unei magazii, existând pericolul de propagare la întreaga constructie si o locuinta învecinata. A ars circa patru metri patrati din peretele din lemn al magaziei. Pompierii au salvat Biserica, magazia, materialele depozitate în aceasta si o casa învecinata, în valoare de aproximativ 90.000 de lei.
Cauza acestor trei incendii a fost, din primele cercetari, trasnetele. Nu s-au înregistrat victime omenesti.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu