Viceprimar PNL, ramas fara sprijin politic

 

Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PNL a decis sa retraga sprijinul politic viceprimarului liberal al comunei sucevene Slatina, Ion Mogârzan, dupa ce s-a constatat ca nu se implica în activitatea de partid si a încalcat de mai multe ori anumite prevederi statutare.
Presedintele interimar al Organizatiei Judetene a PNL Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat, luni, ca s-a impus aceasta masura fata de Mogârzan din cauza ca nu participa la sedintele filialei partidului, iar în reuniunile de Consiliu Local vota altfel decât ceilalti alesi liberali.
Totodata, liderul interimar judetean a spus ca, potrivit informatiilor pe care le detine, Mogârzan “face echipa”" cu primarul PD-L al comunei, Ilie Gherman, care este acuzat de mai multi consilieri locali de comportament inadecvat si de nereguli în cheltuirea banului public, într-un memoriu trimis la Comisia de Abuzuri a Camerei Deputatilor.
Potrivit sefului comisiei, deputatul PSD Ioan Stan, cazul ?Gherman? a fost adus si la cunostinta procurorului general al României, Laura Codruta Kovesi.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu