Curtea de Apel Suceava nu-si poate plati avocatii din oficiu

 

La nivelul curtilor de apel si a tribunalelor arondate din judetul Suceava s-au înregistrat întârzieri la plata onorariilor avocatilor pentru asistenta juridica din  oficiu, “”pe fondul conditiilor economice nefavorabile din România”".
Purtatorul de cuvânt al Curtii de Apel Suceava, Rodica Neagu Dumitrescu, a declarat, vineri, ca la nivelul Curtii de Apel Suceava au fost achitate datoriile catre Baroul Suceava, înregistrate pe parcursul anului 2009, inclusiv pe luna mai 2009, iar la nivelul Tribunalului Suceava inclusiv pe luna aprilie 2009. Astfel, la instantele sucevene s-au efectuat plati în valoare de 38.940  de lei, fiind de achitat datorii în valoare de 115.685 lei, pentru lunile mai si iunie ale acestui an.
Curtea de Apel Suceava are în circumscriptia sa doua tribunale si 10 judecatorii, respectiv Tribunalul Botosani, la care sunt arondate judecatoriile Botosani, Darabani, Saveni si Dorohoi si Tribunalul Suceava, la care sunt arondate judecatoriile Suceava, Falticeni, Radauti, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc si Vatra Dornei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu