Batrân paralizat, salvat de pompieri din incendiu

 

Un batrân paralizat, în vârsta de 85 de ani, a fost salvat de pompieri dintr-un incendiu care i-a ars gospodaria.
Purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Galeata, a declarat, vineri, ca Grupa operativa a ISU Suceava, Detasamentul de pompieri Radauti, garzile de interventie Siret si Solca împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Volovat au intervenit cu opt autospeciale si doua motopompe pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la doua gospodarii, apartinând lui Toader H. si Toader B., din comuna Volovat.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent la doua case de locuit si anexe, precum si la doua depozite de furaje, existând pericolul de propagare la alte doua gospodarii aflate în imediata apropiere. Au ars o locuinta si depozitul de furaje, acoperisul unei alte locuinte din aceeasi gospodarie, bunuri casnice si mobilier, toate apartinând lui Toader H. S-au degradat peretii casei de locuit si bunuri casnice.
Celuilalt proprietar, Toader B., i-au ars acoperisul bucatariei, acoperisul adapostului de animale si al depozitului de furaje, 10 tone de furaje si circa 10 metri cub lemn de foc. S-au degradat circa 8 tone de furaje, 10 metri cub de lemn de foc, utilaje si unelte agricole.
Pe timpul interventiei a fost salvat Toader H., de 85 de ani, care se afla în interiorul locuintei, fiind paralizat. Pompierii au mai scos la timp din calea flacarilor doi cai si o vaca din adapostul de animale. Cauza incendiului este în curs de stabilire. Pagubele estimate sunt de circa 100.000 de lei. Nu au fost victime omenesti.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu