Tâlharit de un vânzator ambulant

 

Miercuri dupa amiaza, Lacramioara D., din comuna suceveana Baia, a sesizat la Politie, faptul ca lui Mihai I., de 101 ani, din aceeasi localitate, i-a fost sustrasa suma de 1600 lei de catre trei persoane necunoscute care comercializau diferite bunuri pe raza comunei.


            În urma masurilor urgente întreprinse de lucratorii Posturilor de Politie Baia si Rîsca, în jurul orelor 15.00 cei trei faptuitori au fost identificati pe raza comunei Rîsca, ca fiind G. Janos de 19 ani, G. Ambrus de 49 ani – ambii din municipiul Oradea, judetul Bihor si M. Iancu de 44 ani din comuna Craciunesti, judetul Mures, asupra primului fiind gasita suma de 1.500 lei. Din cercetari s-a stabilit ca la data mentionata, în timpul amiezii, cei trei se aflau pe raza comunei Baia cu un autoturism, iar numitul G. Janos a intrat în curtea partii vatamate, oferindu-i spre vânzare un set de cutite, un set de oale din inox si un covor persan, solicitându-i pentru acestea suma de 80 lei.


            În momentul în care partea vatamata a intrat în locuinta pentru a scoate banii dintr-un sertar, G. Janos l-a urmat, a observat de unde a luat banii, i-a cerut sa-i numere mai repede si vazând ca batrânul ezita, a luat din mâna acestuia suma de 1600 lei si a parasit în graba locuinta. Cercetarile sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, urmând sa se dispuna procedural.


Având în vedere modul de operare, solicitam sprijinul mass-media pentru a face cunoscut si acest caz pe raza întregului judet, în scop preventiv.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu