Flutur cere restructurarea agentiilor guvernamentale

 

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, joi, ca va cere restructurarea agentiilor guvernamentale si nu exclude discutii pe tema unei remanieri  guvernamentale si a desfiintarii ministerelor Turismului si Tineretului si Sportului.
Flutur a evitat sa se pronunte clar în privinta oportunitatii desfiintarii unor ministere, dar a afirmat ca se va face o analiza economica pentru a se vedea efectele crizei, perspectivele si  solutiile de iesire din criza.
“”Nu cred ca trebuie sa discutam acuma câti, cum, daca reducem sau daca mai înfiintam. Trebuie sa discutam efectele crizei, ce perspective sunt si cred ca s-a concentrat bine guvernul pe reducerea agentiilor guvernamentale, comasarea lor”", a spus Flutur, adaugând ca si o remaniere guvernamentala “”face parte din normalitate”".
Flutur a spus ca remanierea a doua ministere nou înfiintate (Turism si Tineret si Sport)  nu rezolva probemele, solutia fiind o analiza economica si gasirea de solutii pentru iesirea din criza, astfel încât populatia sa fie cât mai putin afectata, iar reducerea numarului de agentii reprezinta, în opinia lui Flutur o urgenta.
Viceliderul PD-L a precizat ca aceste discutii vor avea loc în coalitie atunci când “”se vor întoarce din concediu partenerii de guvernare”".

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu