6 suspecti de constituire a unui grup infractional organizat, cercetati de Politie

 

 


În cadrul cercetarilor efectuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Suceava, sub coordonarea procurorilor DIICOT si ai parchetelor de pe lânga Judecatoria si Tribunalul Suceava, cu privire la infractiunea de tâlharie comisa la 20 iulie 2009, de autori neidentificati, fata de partea vatamata Constantin C., de 37 de ani, din Suceava, joi dimineata, s-a trecut la cercetarea directa a sase suspecti, fiind desfasurate simultan noua perchezitii domiciliare si alte activitati de cercetare penala.


Acestea au avut ca rezultat identificarea si aducerea suspectilor la Parchet, iar printre bunurile ridicate se numara importante sume de bani (circa 1 miliard lei vechi) si alte mijloace materiale de proba. Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si tâlharie cu consecinte deosebit de grave. 


Suspectii care fac obiectul cercetarilor sunt P. Dan, de 31 ani, din Suceava, C. Vasile, de 25 ani, din Ipotesti, L. Constantin, de 29 ani, din Suceava, N. Alin, de 24 ani, din Dumbraveni, A. Gheorghe, de 22 ani, din Adâncata si C. Marian, de 20 ani, din Suceava.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu