Droguri usoare, vândute din garaj

 

Primaria Suceava a sesizat Politia, Directia de Sanatate Publica si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Suceava în legatura cu intentia unor societati comerciale de a deschide în municipiul Suceava magazine cu plante etnobotanice.
Viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi, a declarat, miercuri, ca a primit doua astfel de solicitari de autorizare, într-unul din cazuri societatea functionând într-un garaj.   
Harsovschi a spus ca se amâna un raspuns la aceste cereri, pentru a se verifica natura marfii detinute în magazinele respective, a se vedea legalitatea comercializarii acestor plante cu efect halucinogen si în final, pentru “”a reduce, de fapt, consumul legal de droguri”".
Totodata, viceprimarul a spus ca le-a cerut patronilor acelor societati sa prezinte certificatele de urbanism pentru sediile unde îsi desfasoara activitatea.
Potrivit lui Harsovschi, aceste societati functioneaza deja, ilegal, având informatii ca vând ierburi noaptea clientilor la care s-au facut cunoscuti deja.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu