Gheorghe Flutur nemultumit de ritmul de lucru la DN17

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ), Gheorghe Flutur, a criticat, luni, modul în care Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN) si constructorul FCCF Colas Iasi lucreaza la reabilitarea DN 17.
?As vrea sa accentuez ceea ce se întâmpla pe tronsonul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc. Aici, la cele zece podete, s-a dezvelit drumul si a început îngroparea lor cu beton, iar acum practic nu se mai lucreaza. Siruri de masini stau la semafor, iar constructorul nu da semne de mobilizare, ajungându-se adesea la blocaje în trafic. Am cerut CNADN si constructorului sa trimita de urgenta oameni în punctele de lucru, la care am primit garantii ca în urmatoarele zile vor fi concentrate forte importante pe aceste sectoare. Am insistat si pentru zona Prisaca Dornei unde se constata blocaje. Am primit asigurari ca în 30 de zile se va circula în ambele sensuri, în sfârsit si pe podul din Gura Humorului?, a spus Flutur.
În opinia lui Flutur, ?este de neacceptat ca la nici trei zile sa constat alte si alte neajunsuri în legatura cu lucrarile pe DN 17, care ma obliga sa port un dialog apasat cu cei implicati?.
Flutur a spus ca, vineri, cei implicati în modernizarea DN 17 vor fi convocati din nou la sediul CJ Suceava, precizând ca va continua sa faca aceste convocari ori de câte ori va fi nevoie, pâna când problemele se vor rezolva.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu