PD-L face lobby la ministerele Educatiei, Mediului si Agriculturii, pentru rezolvarea problemelor din judet

 

Conducerea PD/L Suceava a decis ca, în aceasta vara, sedintele Biroului Permanent Judetean (BPJ) sa se desfasoare în teritoriu.
Secretarul general al organizatiei judetene a PD-L, deputatul Ioan Balan, a informat, duminica, despre faptul ca sedintele sunt organizate zonal, cu parlamentarii si primarii care vor expune problemele din localitatile pe care le conduc, dar si proiectele pe care le au în derulare sau cele de viitor.
?Asa cum am promis, PD-L vrea ca fiecare primar la final de mandat sa aiba 1 – 2 – 3 proiecte rezolvate?, a spus Balan, precizând ca BPJ al PD-L a avut deja asemenea sedinte zonale pe care le-a apreciat ca benefice.
?Vreau sa va spun ca, pâna acum, am avut sedinte în câteva zone, sedinte care zic eu au fost benefice pentru PD-L si pentru primari. Pe de o parte, PD-L ia cunostinta la fata locului cu problemele din zona, iar pe de alta primarii pot solicita direct ajutorul parlamentarilor si conducerii judetului. PD-L împreuna cu parlamentarii sai si cu conducerea Consiliului Judetean vor analiza foarte atent toate aceste probleme care sunt ridicate de primari si vor întocmi o lista cu proiectele prioritare ce au nevoie de sprijinul nostru proiecte pe care vom încerca sa le punem în practica?, a spus secretarul general al PD-L Suceava.
Balan a spus totodata, ca democrat liberalii se vor implica în rezolvarea unor probleme ce se afla în responsabilitatea ministerelor educatiei, mediului si agriculturii. Este vorba despre  problema colectarii laptelui în zona de munte, a investitiilor în reabilitarea si ameliorarea râurilor si albiilor pentru prevenirea inundatiilor si finalizarea investitiilor în infrastructura scolara din judet, unde necesarul este de 1.700 de miliarde de lei vechi.
?Nu se vor gasi fonduri pentru finalizarea tuturor lucrarilor, dar sa încercam macar acolo unde e nevoie stringenta sa gasim într-un fel sau altul rezolvarea?, a spus Balan.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu