Disennsiuni între parlamentarii din coalitia de guvernamânt, PSD-PD-L

 

Deputatul PD-L de Suceava, Eugen Constantin Uricec, a criticat, duminica, atitudinea colegului sau social democrat din Parlament, deputatul Ioan Catalin Nechifor, care “”da dovada de amnezie când reclama practici nedemocrate la PD-L”", dupa ce mai multi primari liberali au devenit simpatizanti PD-L.
Uricec i-a adus aminte lui Nechifor ca, în anul 2001, presedintele de atunci al PSD, Adrian Nastase, a declarat, ca Partid Democrat ?trebuie distrus prin orice mijloace?.
Totodata, Uricec este de parere ca Nechifor a dat dovada de amnezie si a devenit necredibil atunci când a anuntat ca trei primari PD-L, proveniti din rândul social democratilor, intentioneaza sa revina la PSD, nemultumiti fiind de activitatea administrativa a presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, dar nu a facut nicio nominalizare.
?As vrea sa-l întreb pe Catalin Nechifor daca mai stie care sunt primari PSD. Care a fost de la început primar PSD si care a fost luat prin diferite presiuni nedemocratice în decursul timpului. Consider ca ce a spus Catalin Nechifor are o tenta amnezica si chiar necredibila. Nu se stie numele primarilor PD-L care ar vrea sa intre în PSD. Este un accent misterios, ca de fapt toata activitatea PSD, pe care noi o consideram misterioasa pentru ca nu putem sa spunem ceva concret referitor la ceea ce au facut ei pentru bunul mers al administratiei judetului si al mediului de afaceri?, a spus Uricec, adaugând ca toti cei trei primari liberali care, saptamâna trecuta si-au declarat sustinerea pentru PD-L, au luat aceasta decizie din dorinta de a colabora direct, din nou, cu liderul democrat liberalilor Gheorghe Flutur.
?Aceasta apropiere s-a creat în decursul timpului prin simplul fapt ca au lucrat împreuna cu presedintele PD-L si al Consiliului Judetean Suceava si doresc sa lucreze în continuare împreuna. Si nu în ultimul rând, cred ca ei considera PD-L un partid în care se pot integra?, a spus Uricec.
Totodata, deputatul PD-L i-a invitat pe social democrati sa se implice mai mult în sprijinirea primarilor din judet în promovarea unor proiecte cu finantare europeana.
Uricec a afirmat ca democrat liberalii, în perioada urmatoare, se vor implica în sprijinirea mediului de afaceri sucevean, în special a IMM-urilor, în conditiile în care acestea au la dispozitie fonduri europene, de pâna la doua milioane de euro pentru un proiect, pentru activitati de productie sau pentru servicii.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu