Viteza si teribilismul au omorât un tânar si au ranit un altul

 

Un tânar a murit si altul a fost ranit într-un accident rutier produs, vineri, pe raza comunei sucevene Ilisesti, pe fondul excesului de viteza si al teribilismului.
Purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, Dan Baltaru, a declarat ca Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de descarcerare si unul SMURD la un accident rutier produs în Ilisesti, la intrarea dinspre Suceava, pe DN 17.
La fata locului, lucratorii ISU au gasit un autoturism marca Audi 100 care, în urma coliziunii cu o caruta, s-a rasturnat pe partea dreapta a sensului de mers (masina deplasându-se spre Suceava).
Accidentul s-a soldat cu încarcerarea a doi tineri, ambii ocupanti ai autoturismului. Unul dintre ei se afla în interiorul masinii, iar cel de-al doilea a fost aruncat, în urma impactului cu caruta, ajungând sub autoturismul rasturnat.
Pompierii au izolat si balizat zona, dupa care au trecut la descarcerarea victimelor. Tânarul gasit în interiorul autoturismului, ocupantul locului din dreapta, a fost gasit decedat. Soferului i s-a acordat primul ajutor medical, dupa care a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean, fiind transportat la spital pentru investigatii amanuntite.
Purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Pantîru, a precizat ca tânarul care se afla la volanul autoturismului nu poseda permis de conducere si circulând cu viteza foarte mare nu a putut evita coliziunea fata spate cu atelajul hipo. Potrivit lui Pantîru, caruta transporta fân, iar în momentul impactului suportul de lemn pe care se cladeste fânul a intrat prin parbrizul masinii si l-a strapuns pe tânarul de pe locul din dreapta, acesta decedând pe loc.
În caruta se aflau doua persoane, L.N. – 36 ani si C.A.T. – 33 ani, care au refuzat transportul la spital.
Victime ale accidentului sunt A.I., de 17 ani – decedat si G.P.P., de 19 ani) – ranit.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu