Unitatile medico-sociale risca sa ramâna fara bani de salarii

 

Unitatilor de asistenta sociala si celor medico-sociale li s-au diminuat sporurile si risca sa ajunga în imposibilitatea platii salarialor în lunile viitoare, a declarat,  vineri, presedintele Uniunii Judetene SANITAS Suceava, Ana Ionescu.
Presedintele SANITAS Suceava a precizat la unitatile de asistenta sociala Sasca, Costâna si Zvoristea au fost diminuate sporurile salariale, iar la altele nu se mai acorda deloc.
Ionescu a spus ca, în prezent, se renegociaza contractul colectiv de munca.
Totodata, Ionescu a spus ca la unitatea medico-sociala din Brosteni, singura ce are finantare dubla, de la bugetul de stat prin Directia de Sanatate Publica Suceava si de la Consiliul Local, au fost diminuate sporurile salariale pentru ca banii de salarii sa ajunga pâna la sfârsitul acestui an.
Liderul SANITAS a atentionat ca unitatea de la Brosteni se confrunta cu o situatie deosebita, dupa ce a ramas fara bani pentru plata utilitatilor, hrana si lemne.
Ionescu a spus ca a trimis o adresa catre toate spitalele si unitatile medicale din judet prin care solicita situatia acordarii drepturilor salariale.
Potrivit lui Ionescu, singurul manager care nu a vrut sa prezinte o astfel de situatie estel de la Brosteni care, în opinia liderului SANITAS, a dat dovada de lipsa totala de comunicare.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu