Star Mod SA se vinde la jumatate de pret

 

SC Star Mod SA Suceava, fosta intreprindere de confectii, va fi scoasa la vânzare, la jumatate din pretul stabilit initial, dupa ce nu a fost vânduta nici la cea de-a doua licitatie organizata de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Suceava.
Directorul DGFP Suceava, Petrica Ropota, a declarat, vineri, ca licitatia a fost organizata la începutul acestei saptamâni, dar nu au existat ofertanti.
Pretul la care au fost scoase la vânzare activele firmei SC Star Mod SA Suceava a fost de 9,208 milioane de lei, fata 12,277 milioane lei stabilit la prima licitatie.
Ropota a spus ca, în perioada urmatoare, DGFP Suceava va scoate din nou la licitatie SC Star Mod SA, iar potrivit prevederilor legale pretul va fi stabilit la jumatatea celui de la prima vânzare, ajungând la aproximativ 6,14 milioane de lei, plus TVA.
SC Star Mod SA Suceava a fost scoasa de finantisti la vânzare din cauza datoriilor mari la bugetul de stat pe care le înregistreaza în momentul de fata.Este vorba despre o cladire cu birouri, un corp de fabrica, depozite si anexe, cu o suprafata totala de 1.574,52 metri patrati, un teren de 4.132 metri patrati situat în intravilanul municipiului Suceava si o cladire P+2, corp fabrica, de 1.902 metri patrati. Toate activele sunt situate pe strada Universitatii din zona centrala a municipiului Suceava.
Fosta intreprindere confectii, actuala Star Mod SA, era una dintre cele mai mari de profil din tara înainte de 1989, înregistrând cea mai mare productie la export pe ramura.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu