Si-a omorât amanta din gelozie

 

Un barbat din comuna suceveana Forasti a fost prezentat, vineri, Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventiva, pentru omor.
Purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Pantîru, a informat, vineri, ca politistii din cadrul Postului de Politie Forasti au fost sesizati, miercuri, dupa amiaza despre faptul ca Evdochia V., de 45 de ani, localinica, a fost gasita decedata în curtea locuintei sale, fiind complet dezbracata.
Pantîru a spus ca la examinarea sumara a cadavrului s-a constatat ca acesta prezinta echimoze la nivelul capului, corpului, a membrelor superioare si piciorul drept, rani deschise la cap si bratul stâng.  
La necropsia efectuata victimei, joi, medicul legist a concluzionat ca “moartea a fost violenta, s-a putut datora socului traumatico-hemoragic consecutiv multiplelor hematoame pe suprafata corpului, plagilor contuze sângerânde si fracturilor costale, produse printr-un politrumatism, asociate hemoragiei subarahnoidiene si aspiratiei sanguine. Politraumatismul s-a putut produce prin loviri cu corpuri si mijloace contondente. Necroptic s-a constatat multiple hematoame si echimoze pe suprafete foarte mari ale corpului, plagi contuze unele sângerânde, fracturi costale si infiltrate importante toracice”.
Potrivit lui Pantîru, în urma activitatilor investigativ operative a fost identificat suspectul de comiterea faptei ca fiind Maftei N., de 53 de ani, din Forasti, care în urma audierii a recunoscut comiterea faptei, motivând ca a comis-o pe fondul consumului de alcool si al geloziei.
Cauza a fost preluata de catre Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava în vederea continuarii cercetarilor fata de Maftei N. pentru savârsirea infractiunii de “omor”.
Fata de acesta s-a dispus retinerea pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, iar vineri a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventiva.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu