Peste 10 candidati pe un loc, la specializarea Informatica economica din cadrul USV

 

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava (USV) a avut un numar mare de candidati la înscriere pentru admiterea în anul universitar 2009 - 2010, cu o medie de 2,83 candidati pe un loc la licenta si 3,16 candidati pe loc la învatamântul la distanta.
Printre facultatile cu cea mai mare adresabilitate se numara cea de Stiinte Economice si Administratie Publica unde au fost 5,71 candidati pe loc, în medie, la specializarea Informatica economica înregistrându-se 10,52 pe un loc.
Cea mai putin cautata facultate a fost Stiinte ale Educatiei, unde singura specializare, cea pentru Pedagogia învatamântului primar si prescolar a înregistrat doar 0,70 înscrisi pe loc.


Vineri a fost ultima de înscriere la una dintre facultatile USV. Sâmbata, 25 iulie, se desfasoara probele de concurs pentru specializarile din cadrul facultatilor unde admiterea se face prin aceasta modalitate, iar pe 26 iulie se vor afisa rezultatele.
Universitatea suceveana are pentru noul an academic 928 de locuri bugetate, dintre care zece pentru rromi, 1.922 locuri cu taxa si 960 pentru studiile de licenta la învatamânt la distanta.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu