Alesi locali din zona Câmpulung Moldovenesc ar putea deveni “simpatizanti” PD-L

 

Mai multi alesi locali din zona Câmpulung Moldovenesc, în special liberali, si-ar putea anunta, joi, oficial, “”simpatia”" fata de PD-L, în cadrul Biroului Politic al democrat liberalilor organizat de liderul judetean Gheorghe Flutur în orasul de sub poalele Raraului.
Gheorghe Flutur are programata în aceasta dupa-amiaza o întâlnire cu alesii democrat liberali din zona, ocazie cu care este foarte probabila si trecerea mai multor consilieri si primari din localitatile din proximitatea municipiului Câmpulung Moldovenesc în categoria ?simpatizanti? ai PD-L.
Liderul judetean al PD-L nu a confirmat, dar nici nu a exclus aceasta posibilitate, limitându-se la a spune ca PD-L este un partid deschis pentru toti aceia care doresc sa contribuie la formarea polului de centru dreapta în România.
Recent, deputatul PNL Gheorghe Coroama a demisionat din PNL si s-a înscris în PD-L, iar primarul liberal al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Serban, si-a declarat, într-o conferinta de presa a PD-L, “”simpatia”" fata de democrat liberali, oferindu-si sprijinul pentru acest partid în campania prezidentiala din toamna.
Potrivit lui Flutur, întâlnirea Biroului Politic Judetean al PD-L din sala de conferinte a Hotelului ZIMBRU din Câmpulung Moldovenesc are ca scop discutarea cu autoritatile locale a modului în care ar putea fi rezolvate problemele stringente ale municipiului, în special, termoficarea si turismul.
?Este un oras ramas mult în urma si va trebui sa vedem care sunt solutiile pentru a-l aduce la nivelul celorlalte orase de talia lui?, a spus Flutur.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu