9 raniti în 3 evenimente rutiere

 

Alcoolul, lipsa centurii de siguranta si neatentia la volan a condus la ranirea a noua persoane în trei evenimente rutiere.
Purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Pantîru, a declarat, joi, ca cinci tineri au fost raniti într-un accident rutier produs în Scheia, pe DC 74. Ionut C., de 24 de ani, din Suceava, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depasire, intrând în coliziune laterala cu o autoutilitara, condusa regulamentar de un sucevean, care era deja angajat în depasirea sa, dupa care s-a rasturnat în decor. Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a pasagerilor C. Ionela, de 18 ani, din comuna Moara, N. Andreea, de 22 ani, C. Daniel de 24 ani, ambii din orasul Saveni – Botosani si C. Ionut, de 22 ani, din Suceava. Soferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ambilor conducatori auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducatorul auto al autoutilitarei a declarat ca purta centura de siguranta, iar toti ocupantii autoturismului nu purtau centura de siguranta.
Un alt accident rutier s-a produs în interiorul comunei Vicovu de Jos, pe DN 2 E, când minorul B.S., de 17 ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea o bicicleta pe ghidonul careia îl transporta pe B.S., de 14 ani, din comuna Voitinel, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a cazut pe carosabil. Accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a celor doi minori. B.S. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
În interiorul localitatii Dealu, comuna Zvoristea, pe DJ 291 A, Gheorghe C., de 28 de ani, localnic, în timp ce conducea un moped, a intrat în coliziune frontala cu Niculina R., de 42 de ani, localnica, care se deplasa pe axul drumului ca pieton. În urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului mopedului si a pasagerului Petre C., de 26 de ani, din Bucuresti.
Cei doi tineri nu purtau casca de protectie si au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,46 mg/l pentru primul si 1,01 mg/l pentru cel de al doilea alcool pur în aerul expirat, recoltându-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu