Pasagerii blocati pe aeroporturi de My Air pot zbura gratis cu Blue Air

 

Compania Blue Air vine ajutorul pasagerilor zborurilor anulate de catre My Air, oferind acestora posibilitatea de a calatori cu singura companie de smart flying.
Directorul de PR al Blue Air, Florentina Ivan, a declarat, miercuri, ca oricine si-a cumparat un bilet pentru o cursa a companiei My Air cu destinatia România – Italia si Italia – România, indiferent de locul de plecare sau aterizare, poate sa foloseasca zborurile operate de catre compania Blue Air, platind doar taxele de aeroport aferente zborurilor.
Pentru orarul de zbor si orice fel de informatii pasagerii respectivi sunt rugati sa acceseze site-ul Blue Air, www.blueair.ro, si sa contacteze Reservations and Customer Service la +40 21 208 86 86 sau E-mail: info@blue-air.ro.
Blue Air opereaza zboruri din Bucuresti spre urmatoarele destinatii din Italia: Verona (cu plecare si din Arad), Milano (cu plecare si din Bacau si Sibiu), Roma Fiumicino (cu plecare si din Bacau, Sibiu), Bologna (cu plecare si din Bacau), Catania, Napoli si Torino Cuneo (cu plecare si din Bacau). Compania opereaza zboruri si din Suceava catre si dinspre Venetia.

2008 a fost un an extrem de prolific pentru Blue Air, compania câstigând o serie de contracte extrem de importante. Cel mai important este contractul de concesiune, semnat pe o perioada de 34 de ani, al aeroportului din Bacau, conform caruia compania va investi în total 45 de milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii, realizarea pistei de decolare-aterizare, extinderea platformelor în vederea asigurarii spatiilor de parcare si operare la sol a aeronavelor, realizarea unui nou terminal, precum si asigurarea sistemului de operare pentru bagaje la plecari si sosiri. Se adauga si contractul câstigat pentru constructia unui nou terminal la aeroportul Baneasa din Bucuresti, cu o investitie de aproximativ 10 milioane de euro, toate cumulând cu contractul semnat cu Posta Româna, prin care Blue Air a fost desemnat transportatorul oficial.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu