Valutist tâlharit de 4 miliarde de lei vechi

 

O echipa mixta formata din procurori si politisti cauta autorii unei tâlharii comise luni seara asupra unui valutist, care a fost deposedat de suma de 400.000  de lei.
Purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Luminita Leonte, a declarat, marti, ca la ora 19,27,  prin “112″, a fost sesizat IPJ Suceava despre savârsirea unei infractiuni de tâlharie, victima fiind C. C., de 37 de ani, din Suceava.
Cercetarile efectuate pâna în prezent au stabilit ca, prin violenta, victima a fost deposedata de suma de 400.000 lei. Victima a fost lovita de persoane necunoscute cu un corp contondent în zona capului pe aleea de acces spre locuinta sa. În urma actiunii violente, victima a suferit leziuni ce i-au pus viata în pericol, fiind supusa mai multor interventii chirurgicale, în prezent aflându-se la Spitalul Judetean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, sectia ATI.
Cauza a fost preluata de catre Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava, în cadrul caruia s-a constituit o echipa operativa condusa de procuror si constituita din ofiteri specializati de politie judiciara din cadrul IPJ Suceava.
Pâna în prezent autorii nu au fost identificat. Echipa operativa desfasoara acte de urmarire penala necesare stabilirii situatiei de fapt si identificarii autorilor.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu