Toate hypermarketurile amendate de veterinari

 

Toate cele sase hypermarketuri din municipiul Suceava au fost amendate de inspectorii sanitari veterinari din cauza produselor expirate aflate la vanzare pe rafturi.
Directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentara (DSVSA) Suceava, Petrea Dulgheru, a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca au fost efectuate 27 de controale la hypermarketurile si supermarketurile din Suceava, fiind aplicate amenzi în valoare totala de 20.000 de lei.
“În aceasta perioada au scazut vânzarile, iar produsele stau mai mult timp în rafturi. Am gasit multe produse expirate”, a spus Dulgheru.
El a avertizat ca urmatoarele pe lista controalelor sunt restaurantele si pensiunile turistice, având în vedere ca pot pune în consum produse expirate si sa atenteze la siguranta alimentara a populatiei.
“Vom verifica provenienta materiei prime, a produselor din carne, lactate, dar si a pâinii. Avem sesizari ca pâinea este tinuta la temperaturi ridicate si se aciduleaza si mucegaieste”, a spus Dulgheru, adaugând ca verificarile vor viza si apa minerala, prajiturile si fructele.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu