Sute de kilograme de zahar din Ucraina, retinute de politisti

 

Câteva sute de kilograme de zahar de contrabanda, bauturi alcoolice si tigari au fost retinute, marti, în vederea confiscarii de politistii suceveni.
Purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Pantîru, a declarat ca în cadrul unei actiuni de control, în orasul Siret, politistii au oprit un autoturism condus de Nicolae B., de 45 de ani, din comuna Bosanci, care transporta 350 de kilograme de zahar din Ucraina, pentru care nu nu a putut prezenta documente legale de provenienta. S-a procedat la ridicarea în vederea confiscarii a marfii, în valoare de 1.050 de lei, Nicolae B. fiind sanctionat contraventional.
Totodata, în cadrul unei actiuni efectuata în Piata Agroalimentara din Falticeni a fost depistat Vasile D., de 36 de ani, localnic, în timp ce comercializa cantitatea de 1.084 pachete de tigari de diferite marci de provenienta ucraineana, patru sticle de vodca si patru sticle de whisky, fara a poseda documente de provenienta pentru aceste marfuri.
Falticeneanul a fost sanctionat cu amenda în suma de 1.500 de lei si s-a dispus confiscarea marfurilor, în valoare totala de circa 21.120 de lei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu