Organizatia judeteana a PNL se reorganizeaza

 

Toate filialele liberale din judetul Suceava vor fi reorganizate pâna în luna septembrie.
Liderul judetean interimar al PNL Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat, marti, în cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Permanent National al PNL a aprobat data de 5 septembrie pentru organizarea alegerilor în filiala judeteana suceveana.
Baisanu a precizat ca, pâna la aceasta data, vor fi reorganizate toate filialele locale ale PNL Suceava, în special acolo unde exista presedinti interimari.
?Stabilirea datei alegerilor este o decizie politica normala, având în vedere ca de un an si jumatate PNL Suceava a avut numai presedinti interimari. Aceasta situatie nu a facut bine partidului, motiv pentru care acum intram în linie dreapta pentru desemnarea unui presedinte ales de catre liberali?, a spus Baisanu.
El a afirmat ca, pâna în prezent, au fost luate o serie de masuri organizatorice, prin numirea omului de afaceri Catalin Onciu în functia de presedinte al organizatiei judetene de tineret a PNL si a lui Marius Cernescu la organizatia de tineret din municipiul Suceava, urmând sa fie numit presedintele organizatiei de femei a PNL Suceava.
Totodata, Baisanu a precizat ca, în ultima sedinta a Biroului Permanent Judetean interimar al PNL Suceava, a fost respinsa propunerea organizatiei municipale Suceava de excludere din rândul liberalilor a fostului consilier local Vasile Bilius.
?Dumnealui ramâne în continuare membru al PNL Suceava. Nu am fost de acord cu propunerea conducerii organizatiei din Suceava, deoarece PNL are nevoie de oameni valorosi care pot sa aduca un plus de valoare?, a spus Baisanu.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu