DSP nu avizeaza constructii ANL în curtea Spitalului judetean

 

Directia de Sanatate Publica (DSP) Suceava nu va aviza construirea unui bloc de locuinte, magazin sau orice alta constructie care nu are destinatie medicala, în curtea Spitalului de Urgenta “”Sfântul Ioan cel Nou”" Suceava.
Directorul DSP Suceava, Alexandru Lazareanu, a declarat, marti, în cadrul unei conferinte de presa, ca o astfel de constructie ar diminua din spatiul verde din curtea spitalului, si asa redus prin construirea Centrului de Dializa, la care au început deja lucrarile.
?Prefer sa plec decât sa dau un aviz împotriva legalitatii. Deocamdata, nu exista solicitari din partea Ministerului Sanatatii sa se construiasca ceva în curtea spitalului. Cred ca orasul are suficiente posibilitati sa construiasca un bloc ANL pentru medici, astfel ca sa nu impieteze bolnavii?, a spus Lazareanu.
Managerul Spitalului de Urgenta ?Sfântul Ioan cel Nou? Suceava, Vasile Râmbu, a declarat, saptamâna trecuta, ca se vor construi în curtea unitatii trei blocuri de locuinte, cu acordul Consiliului Judetean, estimând ca lucrarile ar putea începe la sfârsitul acestui an.
Consilierii judeteni ai PSD Suceava au anuntat ca nu vor sustine proiectul de construire de blocuri în parcul din curtea celui mai mare spital din judet.  
Totodata, conducerea PD-L Suceava i-a atras atentia lui Râmbu ca ar putea sa ramâna fara sprijin politic, daca mai face declaratii în neconcordanta cu deciziile partidului.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu