Drumul judetean Darmanesti-Calafindesti-Siret, modernizat prin POR

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, marti, cu reprezentantii SC Tehnostrade SRL, din Bacau, contractul de realizare a lucrarilor de modernizare a drumului judetean Darmanesti – Calafindesti – Siret.
Flutur a declarat ca investitia, finantata din fonduri europene prin Programul Operational Regional (POR), în valoare de 6,3 milioane de euro, poate demara din aceasta saptamâna.
Presedintele CJ Suceava a precizat ca din aceste fonduri vor fi modernizati 27 de kilometri de drum judetean, lucrarile urmând sa se realizeze pe o perioada de 16 luni.
Flutur a spus ca, pe lânga acest proiect, CJ Suceava va mai semna alte patru contracte de executie a lucrarilor pentru modernizarea drumurilor judetene Vatra Dornei – Panaci, Pojorâta  – Rarau, Salcea – Veresti – Roscani, Probota – Dolhasca.
?Am semnat primul contract pentru modernizare drumuri judetene la Suceava, însa mai avem înca patru, la care licitatiile sunt contestate si speram ca aceste probleme sa se rezolve cât mai repede?, a spus Flutur, adaugând ca la Falticeni au început deja lucrarile de modernizare a 20 de strazi pe un alt proiect finantat prin POR.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu