Deputatul Nechifor (PSD) admonestat de Flutur

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur (PD-L), a dezavuat, marti, atitudinea deputatului Ioan Catalin Nechifor (PSD), catalogând-o drept ?iresponsabila si infantila?, dupa afirmatiile acestuia potrivit carora pista Aeroportului “”Stefan cel Mare”" reprezinta un pericol public din cauza starii deplorabile a pistei.
Flutur a spus ca este firesc sa se aduca unele critici si sa se atraga atentia autoritatilor asupra unor probleme, dar nu asa cum a facut-o deputatul social democrat care, în opinia sa, a adus prejudicii judetului Suceava.
?Mi se pare absolut iresponsabila abordarea aceasta a unor parteneri de-ai nostri din PSD. La Catalin Nechifor ma refer, vorbind aici despre aeroportul Salcea în niste termeni foarte gravi si asta nu este decât o reactie infantila, necoapta a unor oameni care probabil fac asta din invidie. În momentul în care ne luptam sa deschidem curse internationale, ne luptam ca autoritatile sa acorde autorizatie de functionare ei vin si fac reclama neagra judetului Suceava pentru a se vedea la televizor sau a aparea în ziare. Mi se pare iresponsabilitate si infantilism?, a spus Flutur.
Presedintele CJ Suceava a subliniat ca institutia pe care o conduce face eforturi sa mentina pista aeroportului în stare de functionare, pentru întretinerea acesteia alocându-se 100.000 de euro.
Flutur aprecizat ca pista nu a mai fost reabilitata din 1992, iar în prezent se duc tratative pentru gasirea unui investitor dispus sa finanteze modernizarea aeroportului.
Totodata, el a reprosat partenerilor de coalitie ca “”nu trag la aceeasi caruta”", sugerându-le ca ar fi timpul sa faca acest lucru spre binele judetului.
?Daca ar fi sa încep sa dezgrop mortii sa vedem de ce nu s-a investit în acesti 18 ani cred ca trebuie sa-i întrebe pe tatucii lui de la PSD si sa nu iasa în conferinta de presa cu declaratii care mie mi se par iresponsabile pentru oameni care se cheama parlamentari de Suceava?, a spus Flutur.
Presedintele CJ Suceava a afirmat ca, în prezent, turismul în judet “”a început sa miste”", gradul de ocupare al structurilor de cazare fiind de 40 – 45% în timpul saptamânii si de 70 – 75% în  weekend.
?Ne-am dori sa fie si mai pline în aceasta perioad, dar daca ne uitam si în alte zone al tarii ce se întâmpla vedem ca criza se simte peste tot. Speram ca prin deblocarea DN 17 sa facem ca aceste procente sa fie si mai mari?, a spus Flutur.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu