Cabanele de vânatoare, promovate prin operatorii de turism

 

Directia Silvica (DS) Suceava îsi va promova cabanele de vânatoare prin operatorii de turism, în baza unui program de rentabilizare a silvoturismului.
Directorul DS Suceava, Sorin Ciobanu, a declarat, marti, ca este vorba despre exploatarea mai eficienta si cresterea gradului de ocupare a celor zece cabane din judet, respectiv Barnar, Valea Putnei, Braniste Codrii Voievodesei, Sadau, Ursoaia, Nemtisorul, Crujana I, Crujana II si Botosanu.
Ciobanu, a spus ca, în prezent, gradul de ocupare al locurilor de cazare în cabane este cuprins între 2 si 22%, de regula sezonier, cele mai cautate fiind Crujana I, de la Patrauti, Sadau si Valea Putnei.
Potrivit lui Ciobanu, în perioada urmatoare DS Suceava intentioneaza sa promoveze cele zece cabane prin operatorii de turism pentru a face cunoscute facilitatile de care pot beneficia turistii.
?Înafara de cazare, noi mai oferim meniuri traditionale bucovinene, partide de vânatoare, turism ecvestru, plimbari cu trasura vara si cu sania iarna?, a spus Ciobanu.
Cele zece cabane ale DS Suceava ofera o suta de locuri de cazare, dintre care 88 cu paturi duble. În prezent, preturile variaza între 35 si 50 de lei pentru un loc de cazare pe zi si între 70 si 100 de lei pe zi o camera cu doua paturi, în timp ce închirierea cabanei costa între 300 si 1.000 de lei pe zi.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu