Orest Onofrei: Bucovina va deveni una dintre pricipalele destinatii turistice

 

Prim vicepresedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a apreciat, luni, ca Bucovina va deveni, în urmatorii ani, una dintre principalele  atractii turistice din România.
Onofrei a declarat ca gradul de ocupare din aceasta vara, la majoritatea locatiilor turistice din judet, a fost de 100%, în special la sfârsit de saptamâna, determinat de cele doua mari proiecte de promovare a turismului în zona, ?Craciun în Bucovina? si ?Pastele în Bucovina?, lansate de Consiliul Judetean, în colaborare cu Ministerul Turismului, care si-au atins scopul.
Potrivit lui Onofrei, în urma discutiilor purtate cu proprietarii de locatii turistice si reprezentantii agentiilor de turism s-a constatat faptul ca majoritatea rezervarilor facute pentru lunile iulie – august în Bucovina sunt pentru mai mult de o saptamâna, ceea ce conduce la concluzia ca exista tendinta ca oamenii sa vina în concediu în Bucovina si sa renunte la turismul de doua zile, care înseamna doar turul manastirilor.
?Consider ca o promovare corecta a turismului în Bucovina, concomitent cu rezolvarea problemei infrastructurii de transport si cazare, va face ca ceea ce ne-am propus sa devina realitate, adica mare parte din veniturile judetului sa fie date de turism. Credem ca eforturile Consiliului Judetean de a moderniza aeroportul si implicarea în alte actiuni ce au ca scop promovarea turistica a judetului Suceava, concomitent cu îmbunatatirea serviciilor în turism vor face ca Bucovina sa devina una din principalele destinatii turistice din tara?, a spus Onofrei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu