Înecati la scaldat, în Siret

 

Pompierii au recuperat cadavrul unui baiat care s-a înecat în timp ce se afla la scaldat în râul Siret. Este a doua persoana, în ultimele doua zile, care îsi pierde viata în acest mod.
Purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, Dan Baltaru, a informat, luni, ca Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala si o barca pneumatica pentru cautarea unui tânar care a disparut în apele râului Siret, pe raza comunei Siminicea, în zona podului.
La sosirea echipajului, persoanele aflate pe malul râului au declarat ca baiatul, în vârsta de 16 ani, sarea de pe pod în apa. La un moment dat, acesta nu a mai iesit la suprafata, martorii anuntând evenimentul la “”112″”.  
Folosind barca pneumatica si mijloacele specifice din dotare (cangi, cordite, etc.), pompierii au reusit sa recupereze trupul neînsufletit al lui L.D., de 16 ani, predându-l organelor în drept.
De asemenea, Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit, sâmbata, cu o autospeciala si o barca pneumatica pentru cautarea unui barbat care a disparut în apele râului Siret, pe raza orasului Dolhasca, în zona podului.
Potrivit lui Dan Baltaru, la sosirea echipajului, persoanele aflate pe malul râului au declarat ca au sarit în ajutorul barbatului, dar nu au reusit sa-l gaseasca.
Dupa aproximativ 20 de minute de la producerea evenimentului, au sunat la numarul unic de urgenta “”112″”, solicitând interventia pompierilor.
Folosind barca pneumatica si mijloacele specifice din dotare, pompierii au reusit sa recupereze trupul neînsufletit al lui H. V., în vârsta de 48 ani.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu